Webshop készítés - Professzionális webshop készítés az eredményes online kereskedelemért.
Az eredményes online kereskedelemhez professzionális megoldásokra van szüksége, amelyek a különböző piacokra való alkalmazkodást és a magas minőségi színvonalat jelenti.

#webshopkészítés #shoprenter #unas #prestashop #woocommerce #webshop

Miként és milyen lépésekben építjük fel webáruházainkat?

 • Célcsoport kiválasztása és termékek feltöltése:
  A webshop készítésének első lépése az, hogy meghatározzuk, kik azok az emberek, akiknek szól a webáruházunk, illetve milyen termékeket szeretnénk eladni. A termékek feltöltése során fontos, hogy minőségi fotókkal és leírásokkal lássuk el azokat, hogy a vásárlók pontosan tudják, mit vásárolnak.
 • Design és sablon kiválasztása:
  A webáruházunk kinézete meghatározó szerepet játszik abban, hogy milyen benyomást kelt a látogatókban. A különböző motorokhoz általában számos sablon közül választhatunk, amelyeket testre szabhatunk az igényeinknek megfelelően.
 • Fizetési és szállítási módok beállítása:
  A webshop üzemeltetése során biztosítani kell a vásárlók számára a kényelmes fizetési és szállítási lehetőségeket. A motorok általában különböző fizetési és szállítási modulokat kínálnak, amelyek közül kiválaszthatjuk azokat, amelyek a leginkább megfelelnek az igényeinknek.
 • SEO beállítások elvégzése:
  A keresőoptimalizálás (SEO) fontos szerepet játszik abban, hogy a webshopunkat megtalálják az érdeklődők a Google keresőjében. A motorok általában számos beépített SEO eszközt kínálnak, amelyek segítségével optimalizálhatjuk az oldalunkat a keresőmotorok számára.
 • Tesztelés és élesítés:
  Miután elkészültünk a webshopunkkal, fontos, hogy teszteljük annak működését, a fizetési és szállítási lehetőségeket, valamint az összes funkciót. Amennyiben minden rendben van, akkor élesíthetjük az oldalt.
 • Webshop motorok amikkel dolgozunk: Shoprenter, Unas, Woocommerce, Prestashop, Shopify

  Egyedi modulok készítése, kezelése, tömeges termékfeltöltés akár szinkronizációval, kategorizálással, feed kezeléssel. Egyedi sablon design készítése, komplett MARKETING tevékenységgel.


  Szerezzen több vásárlót és növelje az online forgalmat egyedi webshop készítéssel! Az üzlete felfuttatásának kulcsa egy egyedi, felhasználóbarát és professzionális webshop kialakítása. Bízza ránk ezt a feladatot, mi segítünk!

  Kérem az ingyenes tanácsadást