Figyelembe veszi-e a Google rangsorolásnál ha a szöveg formázása dőlt, félkövér vagy kövér?


Rengeteg kérdés felmerül egy weboldal optimalizálásánál, sokan arra kíváncsiak, hogy a weboldal tartalmának szövegformázása mennyire pozícionálhatja fel vagy le oldalunkat.
Nos a válasz: Semennyire, de ha nem figyelünk kellőképpen akkor a lecsengése mégis veszélyes lehet .....
seokeresőoptimalizálás


A Google algoritmusa figyelembe veszi a szöveg formázását, mint például a dőlt, félkövér vagy kövér betűtípust, de nem feltétlenül befolyásolja a weboldal rangsorolását a keresési eredményekben.

A Google a szöveg formázását inkább a felhasználói élményre és a tartalom olvashatóságára használja, mintsem rangsorolási tényezőként.

Azonban, ha a szöveg formázása oly mértékű, hogy nehézzé teszi a tartalom olvasását, úgy az negatívan befolyásolhatja a weboldal rangsorolását.Tehát alapjába véve fontos, hogy a szöveg formázása segítse a tartalom olvashatóságát és a felhasználói élményt.Röviden.... a helyes válasz: Nem veszi figyelemben, viszont ha a szöveg formázásunkkal olvashatatlanná tesszük a tartalmunkat akkor bizony eshet az adott oldal pozíciója, mivel rossz minőségű felhasználói élménnyel rendelkezünk. Úgyhogy azt javaslom érdemes erre is odafigyelni.




Címkék: seo,rangsorolás,pozíció,szöveg formázás


Szerző: Csehi Ádám

Feliratkozás hírlevélre


Ha szeretne még több hasznos marketing anyagot, vagy egyszerűen kíváncsi az írásainkra, akkor iratkozzon fel csatornánkra.








Az induláshoz néha már ez is elég: Marketing tanácsadást

Webshopot szeretnél? Akkor ezt látnod kell !

Rengeteg Marketing eszköz áll rendelkezésünkre

Kiváncsi vagy mennyi és milyen területen szereztünk referenciákat?

Azok a bizonyos árak, csomagban olcsóbb?