EzMarketing - Hasznos Blog cikkek Marketingről, Szolgáltatásról, Üzleti és Piaci témáról,
Programozásról és egyéb személyes véleményeinkről.

"A siker kulcsának egy része az írásainkban rejlik" Csehi Ádám

Mit jelent az Organikus találat?

A legújabb tanulmányok szerint még mindig az organikus keresés a leghatékonyabb módja a webhely megtalálásának.

organikus találat


A keresőmotor a lekérdezés szempontjából releváns webhelyeket jeleníti meg az eredményoldalán. Ez azt jelenti, hogy nem kell fizetni azért, hogy webhelyed előkelő helyen szerepeljen a keresőkben. "Csak annyit kell tenned :) ", hogy webhelyed pontos és releváns tartalommal legyen ellátva, mindemellett teljes és állandó jelleggel naprakész legyen.

Ezt a célt nehéz elérni, de megfelelő kulcsszókutatással és technikákkal lehetséges. Az ezmarketing.hu olyan szolgáltatásokat nyújt neked, amely segíthet megfelelő pozíciójú organikus eredményeket elérni.


Ahhoz, hogy webhelyed megfelelő organikus találatként szerepeljen, jól kell optimalizálni a keresőmotorok számára. Ez azt jelenti, hogy webhelyed a lehetőségek szerint a kezdettől fogva a megfelelő technikával legyel megtervezve és felépítve.

A tartalomgyártás az egyik legfontosabb eleme a folyamatos fejlődésnek.
Úgyhogy hajrá, mindenkinek jó munkát.

 

Tovább olvasom

2022-10-25

Partnerem a Perfect Baits. Bojlik, paszták, attraktorok, method mixek és waftersek gyártói.

 

Perfect Baits gyártásii technológiája különösen figyel az alapanyagok minőségére, ezeket az alapanyagokat külföldről és hazai gyártóktól szerezik be.Saját receptúrájú csali termékeik, rendkívüli magas tápértékű beltartalommal bír, ezen kívül speciális adalékokat és étvágyfokozókat is készítenek.


A sikeres horgászathoz nem kell ,hogy profi horgász legyél, a Perfect Baits termékeinek használatával a kezdő vagy hobbi horgászok is remek eredményt érhetnek el. Munkájuk mögött rengeteg idő és tapasztalat áll, amely megkoronázza eddigi elismert sikereit.


Személyes tapasztalatom alapján a vállalkozás vezetése Innovatív beállítottságú, ezáltal időközönként mindig találhattok náluk szuper fejlesztéseket, újdonságokat.


Külön kiemelném, hogy több éves folyamatos fejlődésükkel, teljesítőkapacitásukat megnövelve csali bérgyártást is vállalnak.Webshopjukban elérhető minden olyan termék ami saját gyártásúak ill. páratlan minőségű horgászfelszereléseket is elérhetitek online ITT: Horgászfelszerelések


Nagyon kedvelem a munkához való hozzáállásukat, maximálisan ajánlom őket horgászoknak és viszonteladóknak egyaránt.

Weboldaluk: Perfect Baits

Tovább olvasom

2022-08-25

Összeomlott a Facebook algoritmusának egy része. Fura bejegyzések idegen emberektől?

facebook bug 2022.08.24Nyugi, nyugi nem törték fel a fiókodat, csak a Facebook hibázott, de nem picit.

Reggel mikor ránéztem a hírfolyamomra akkor már láttam, hogy valami nem kerek. Első 10 bejegyzésben számomra idegen profilok bejegyzéseit láttam amit hírességnek, celebeknek, együtteseknek  küldtek, az első gondolatom az volt, hogy az én profilomat is feltörték. De rögtön ellenőriztem a kötelezőket és szerencsére nem találtam behatolásra utaló nyomokat és új ismerőseim se lettek. :)

Jelenleg az én "új" bejegyzéseim Jason Statham Jean-Claude Van Damme Robert Downey Jr -hoz szólnak, de például kollégám fiókja teljesen rendben van, ő nem lát ilyen Facebook bejegyzéseket. Csatolok pár képet az említett bejegyzésekről:

 facebook bug

 

A hiba/bug ismerete egyelőre ismeretlen és jelenleg közlemény sincs az esetről vagy a javításáról. Mindenesetre a Facebook mostani frissítései nem igazán tesznek jót, sem a személyes sem az üzleti profilokra, rengeteg a hiba frissítés után és azt is lassan javítják. 

 

Tovább olvasom

2022-08-24

Feltörték a Facebookomat! Mit tegyek?

Rengeteg hasonló esettel találkozhattunk már, biztosan ti is hallottatok Facebook fiók feltörésekről. Ebben a cikkben nem is akarom taglalni ,hogy milyen furmányos módszerekkel veszik rá az internet/social felhasználókat arra, hogy ellopják adataikat, inkább a gyors megoldásra szeretnék mindenkit meginvitálni. :)

feltörték a facebookomat

 Nézzük a lehetőségeket:
- 1-es fázis: Szokatlan tevékenységek, még beenged a saját profilomba a Facebook:
Ha időben észrevesszük, hogy valaki szokatlan tevékenységeket művel a profilunkon, akkor azt gyorsan kipenderíthetjük a profilunk felhasználói közül.
Ezután azonnal jelszóváltoztatást kell eszközölnünk, lehetőleg minél hosszabb és bonyultattab jelszót válasszunk. (Elfelejtjük szépen a szülinapi dátumokat és a kiskutya, kismacska beceneveit.) Bekapcsoljuk a kétlépcsős hitelesítést és minden olyan hitelesítési eszközt ami további védelmet nyújt.
Gyors jelszóváltoztatás ezen a linken: https://www.facebook.com/settings?tab=security

- 2-es fázis: Már nem enged be a saját jelszavammal:
Azonnali jelszó visszaállítást kérünk a regisztrált e-mail címünkre. A folyamat ugyan az, illetéktelen behatolók eltávolítása, új jelszó, hitelesítések alkalmazása.

- 3-as fázis: Nem enged be a saját jelszavammal és már a regisztrált e-mail fiókomhoz is hozzáférnek:
Itt már minden bizonnyal szükségünk lesz a Facebook segítségére. Szerencsére itt is biztosít nekünk megfelelő felületet a Facebook, amit ezen a linken érhettek el:
https://www.facebook.com/help/132243923516844

További hasznos linkek a nyomozáshoz és a megelőzéshez itt:
- Lista a bejelentkezésekről: https://www.facebook.com/settings?tab=account
Itt megtudhatjuk honnan, mikor és milyen eszközökről jelentkeztek be a profilunkra.
- Itt ellenőrizhetjük a profilunkhoz hozzárendelt e-mail címeket: https://www.facebook.com/settings?tab=account
- Gyanús aktivitás jelentése: https://www.facebook.com/hacked
- Társított alkalmazások amik hozzáférhetnek fiókunkhoz: https://www.facebook.com/settings?tab=applications&ref=settings
- Kétlépcsős hitelesítés bekapcsolása: https://www.facebook.com/help/148233965247823
- Adatvédelmi beállítások teljeskörű ellenőrzése: https://www.facebook.com/privacy/checkup/?source=plite

Tudom sok esetben már csak akkor kerülnek ide az emberek amikor már megtörtént a baj. De az első lépés mindig a megelőzés, készüljünk fel a csalók támadására és feleljünk meg minden előírt biztonsági feltételnek. Nem garancia, hogy a kétlépcsős hitelesítéssel és a bonyolult jelszóval teljesen biztonságba tudhatjuk a fiókunkat, de az tuti, hogy sokkal nehezebben feltörhető.

Remélem ebben a kis leírásban találtatok gyors megoldást a problémátokra.
Csehi Ádám

Tovább olvasom

2022-08-11

EzMarketing Blog modul fejlesztése - Bejelentése és története

 

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit legújabb fejlesztésünkben. EzMarketing Blog modul 1.0.ver

 

 

Régi álmom vált valóra ezzel a bejelentéssel. Egy integráció nélküli saját blog oldal, ami tökéletesen igazodik az elképzeléseimhez. Ez persze ebben a formában teljesen reális mivel mi magunk készítettük. Van ennek a csodás fejlesztésnek egy további plusz oldala ami egy szintén saját fejlesztésű login és admin rendszer.

Sejtettem, de nem gondoltam, hogy ennyire megkönnyíti a dinamikus admin felület a munkámat. Természetesen az egész rendszer béta formában van, jelenleg az 1.0 verziószámot képviseli.

A fejlesztés kb 2 hónapig tarott, de csak azért mert részben maradt erre egy kis idő az esti órákban vagy hétvégén.

Mindenképp szeretném az írásainkat tegező módban közzétenni, hogy minél közvetlenebb és személyesebb legyen a kommunikáció. Természetesen a blog célja nem csak az információ megosztásáról szól, hanem a SEO teljesítményünket is szeretnénk ezzel növelni.

Reméljük mindenkinek tetszeni fog majd a "végleges" verzió, jelen béta állapotban nézzétek el nekünk a kisebb esztétikai hibákat.
Amennyiben szeretnétek visszajelzést adni a Blog oldalunkkal kapcsolatban azt ezen: marketing@ezmarketing.hu vagy ezmarketing17@gmail.com címen tehetitek meg.

Legyen szép napotok :)
Csehi Ádám

Tovább olvasom

2022-08-05