Összeomlott a Facebook algoritmusának egy része. Fura bejegyzések idegen emberektől?


facebook bug 2022.08.24



Nyugi, nyugi nem törték fel a fiókodat, csak a Facebook hibázott, de nem picit.

Reggel mikor ránéztem a hírfolyamomra akkor már láttam, hogy valami nem kerek. Első 10 bejegyzésben számomra idegen profilok bejegyzéseit láttam amit hírességnek, celebeknek, együtteseknek  küldtek, az első gondolatom az volt, hogy az én profilomat is feltörték. De rögtön ellenőriztem a kötelezőket és szerencsére nem találtam behatolásra utaló nyomokat és új ismerőseim se lettek. :)

Jelenleg az én "új" bejegyzéseim Jason Statham Jean-Claude Van Damme Robert Downey Jr -hoz szólnak, de például kollégám fiókja teljesen rendben van, ő nem lát ilyen Facebook bejegyzéseket. Csatolok pár képet az említett bejegyzésekről:

 facebook bug

 

A hiba/bug ismerete egyelőre ismeretlen és jelenleg közlemény sincs az esetről vagy a javításáról. Mindenesetre a Facebook mostani frissítései nem igazán tesznek jót, sem a személyes sem az üzleti profilokra, rengeteg a hiba frissítés után és azt is lassan javítják. 

 




Címkék: facebook bug, algoritmus


Szerző: Csehi Ádám

Feliratkozás hírlevélre


Ha szeretne még több hasznos marketing anyagot, vagy egyszerűen kíváncsi az írásainkra, akkor iratkozzon fel csatornánkra.








Az induláshoz néha már ez is elég: Marketing tanácsadást

Webshopot szeretnél? Akkor ezt látnod kell !

Rengeteg Marketing eszköz áll rendelkezésünkre

Kiváncsi vagy mennyi és milyen területen szereztünk referenciákat?

Azok a bizonyos árak, csomagban olcsóbb?