EzMarketing Blog modul fejlesztése - Bejelentése és története


 

Sziasztok! Köszöntünk mindenkit legújabb fejlesztésünkben. EzMarketing Blog modul 1.0.ver

 

 

Régi álmom vált valóra ezzel a bejelentéssel. Egy integráció nélküli saját blog oldal, ami tökéletesen igazodik az elképzeléseimhez. Ez persze ebben a formában teljesen reális mivel mi magunk készítettük. Van ennek a csodás fejlesztésnek egy további plusz oldala ami egy szintén saját fejlesztésű login és admin rendszer.

Sejtettem, de nem gondoltam, hogy ennyire megkönnyíti a dinamikus admin felület a munkámat. Természetesen az egész rendszer béta formában van, jelenleg az 1.0 verziószámot képviseli.

A fejlesztés kb 2 hónapig tarott, de csak azért mert részben maradt erre egy kis idő az esti órákban vagy hétvégén.

Mindenképp szeretném az írásainkat tegező módban közzétenni, hogy minél közvetlenebb és személyesebb legyen a kommunikáció. Természetesen a blog célja nem csak az információ megosztásáról szól, hanem a SEO teljesítményünket is szeretnénk ezzel növelni.

Reméljük mindenkinek tetszeni fog majd a "végleges" verzió, jelen béta állapotban nézzétek el nekünk a kisebb esztétikai hibákat.
Amennyiben szeretnétek visszajelzést adni a Blog oldalunkkal kapcsolatban azt ezen: marketing@ezmarketing.hu vagy ezmarketing17@gmail.com címen tehetitek meg.

Legyen szép napotok :)
Csehi Ádám




Címkék: blog, seo, ezmarketing, saját modul, modul készítés


Szerző: Csehi Ádám

Feliratkozás hírlevélre


Ha szeretne még több hasznos marketing anyagot, vagy egyszerűen kíváncsi az írásainkra, akkor iratkozzon fel csatornánkra.








Az induláshoz néha már ez is elég: Marketing tanácsadást

Webshopot szeretnél? Akkor ezt látnod kell !

Rengeteg Marketing eszköz áll rendelkezésünkre

Kiváncsi vagy mennyi és milyen területen szereztünk referenciákat?

Azok a bizonyos árak, csomagban olcsóbb?