Partnerem a Perfect Baits. Bojlik, paszták, attraktorok, method mixek és waftersek gyártói.


 

Perfect Baits gyártásii technológiája különösen figyel az alapanyagok minőségére, ezeket az alapanyagokat külföldről és hazai gyártóktól szerezik be.Saját receptúrájú csali termékeik, rendkívüli magas tápértékű beltartalommal bír, ezen kívül speciális adalékokat és étvágyfokozókat is készítenek.


A sikeres horgászathoz nem kell ,hogy profi horgász legyél, a Perfect Baits termékeinek használatával a kezdő vagy hobbi horgászok is remek eredményt érhetnek el. Munkájuk mögött rengeteg idő és tapasztalat áll, amely megkoronázza eddigi elismert sikereit.


Személyes tapasztalatom alapján a vállalkozás vezetése Innovatív beállítottságú, ezáltal időközönként mindig találhattok náluk szuper fejlesztéseket, újdonságokat.


Külön kiemelném, hogy több éves folyamatos fejlődésükkel, teljesítőkapacitásukat megnövelve csali bérgyártást is vállalnak.Webshopjukban elérhető minden olyan termék ami saját gyártásúak ill. páratlan minőségű horgászfelszereléseket is elérhetitek online ITT: Horgászfelszerelések


Nagyon kedvelem a munkához való hozzáállásukat, maximálisan ajánlom őket horgászoknak és viszonteladóknak egyaránt.

Weboldaluk: Perfect Baits




Címkék: csali, bojli, method, pellett, horgász kellékek, perfect baits, ezmarketing, perfect baits


Szerző: Csehi Ádám

Feliratkozás hírlevélre


Ha szeretne még több hasznos marketing anyagot, vagy egyszerűen kíváncsi az írásainkra, akkor iratkozzon fel csatornánkra.








Az induláshoz néha már ez is elég: Marketing tanácsadást

Webshopot szeretnél? Akkor ezt látnod kell !

Rengeteg Marketing eszköz áll rendelkezésünkre

Kiváncsi vagy mennyi és milyen területen szereztünk referenciákat?

Azok a bizonyos árak, csomagban olcsóbb?